5
5,0 rating
5 gwiazdek na 5 bazując na 121 opiniach
Doskonały98%
Bardzo dobry2%
Średni0%
Słaby0%
Zły0%

Nasze opinie

5,0 rating
16 lipca 2020

Było u was super dosyć sceptycznie podchodziliśmy do sesji pod gołym niebem, ale kuzyn który był u was już mówił musicie wziąć koniecznie i było cudownie i do tego sauna Jacuzzi w pokoju tez rewelacja i w ogóle piękne miejsce na pewno wrócimy w przyszłym roku. W sumie to może dobrze nawet ze nie ma tego telewizora mogliśmy zająć się sobą jesteśmy bardzo zadowoleni i dziękujemy za gościnę pozdrawiamy.

Anna i Marcin z Wodzisławia Śląskiego, Kasjopea
5,0 rating
23 czerwca 2020

Perseusz – pytajcie o ten apartament i bierzcie w ciemno. Widok na trzy strony świata, a wschód słońca o 5:00 w najdłuższym dniu 2020 MEGA!!! Mega !

Sylwia i Wojtek
5,0 rating
17 czerwca 2020

Byliśmy tutaj 2 razy w 2019 i teraz po Koronie wybraliśmy Studio Perseusz – nowość.
Kompletne zaskoczenie – wnętrze jak w rasowym escape room-ie.
Nigdy nie myślałam, że łazienka w ogródku da tyle radości !!! Magiczne łóżko nad schodami, wyglądało dziwnie, ale tam właśnie spaliśmy.
Kominek-koza i świece w zimny czerwcowy wieczór- polecamy i wracamy.

Krystyna i Jan
5,0 rating
9 czerwca 2020

Wspaniałe miejsce i warunki do całkowitego relaksu i odpoczynku dla ciała i duszy.
Możliwość korzystania z jacuzzi na wyłączność jest nie do przecenienia

Aneta i Eugeniusz, Andromeda
5,0 rating
22 maja 2020

Polecamy serdecznie to cudowne miejsce do odpoczynku.
Spokojna i cicha okolica, śpiew ptaków. Jest gdzie pospacerować.
ps. Jacuzzi w Apartamencie nas oczarowało…

Agnieszka i Dawid, Apartament Kasjopea
5,0 rating
17 marca 2020

Na pierwszy rzut oka: wnętrze w różnych stylach w dziwnej kolorystyce i bez oszałamiających elementów.
Otoczenie – wiejskie domki, wieś !
Żona wręcz powiedziała „Gdzie Ty mnie zabrałeś?”,
Lecz po pierwszych godzinach i przemyśleniu wszystkiego w ciszy, jesteśmy zauroczeni Luną !!!
Jacuzzi z wodą 35 st.C i kominek i brak TV czyli tego Szału i pogoni miejskiej to jest Mega piękne tutaj wszystko.
Nawet niezbyt wygodna kabina prysznicowa przechodzi na plan zupełnie NIEISTOTNY !
Troska Gospodarzy zasługuje na największe uznanie. Dziękujemy i wracamy !
Ps. spontanicznie zostaliśmy o jeden dzień dłużej, by rano, o świcie powitać Nowy dzień w Strefie z jacuzzi zewnętrznym.
Żal odjeżdżać, oj wielki żal !

Kasia i Marek, Apartament Luna
5,0 rating
13 marca 2020

Można super odpocząć, z dala od zgiełku, przemili ludzie, poelcamy!

Patryk i Kasia
5,0 rating
3 marca 2020

Cisza, spokój, relax, relax, relax !!!
Polecamy!

Julia i Artur
5,0 rating
22 lutego 2020

Bardzo miło spędzony weekend w ciszy i spokoju 🙂

Ada i Łukasza, Andromeda
5,0 rating
16 lutego 2020

Miejsce, w którym można naprawdę odpocząć i się zrelaksować.
Zagwarantowana pełna intymność i swoboda.
Brak TV i zasięgu sprawia, że można w pełni oderwać się od codzienności.
Korzystanie z jacuzzi z widokiem na góry sprawiło nam wiele przyjemności – wrażenia nie zapomniane.

Bożena i Marek, Apartament Andromeda
5,0 rating
28 stycznia 2020

Kasjopea – to miejsce do którego z pewnością wrócimy oderwać się od codzienności i monotonii

Ania i Mateusz
5,0 rating
18 stycznia 2020

Wspaniały apartament, jacuzzi oraz sauna.
Pełen profesjonalizm

Martyna i Tomek, Kasjopea
4,0 rating
9 stycznia 2020

Sesja w Strefie dla mnie człowieka z dużego miasta to
Raj na Ziemi ! Łączy wszystkie żywioły i ludzi !
Woda, ogień, wiatr, gorąco i zimno, cisza i spokój przenosi w inne czasoprzestrzenie.
Chcecie naprawdę być Sami ze Sobą i z naturą ? Pojedźcie tam TERAZ ! Szczerze polecam !
Kolejnym razem idziemy do strumienia – widziałem i wieżę, że jest super !
Dziękujemy
Anna & Patryk z Poznania, Kasjopea styczeń 2020

Anna & Patryk z Poznania
5,0 rating
20 grudnia 2019

Wspaniale spędziliśmy czas, wszystko na duży +.
Kominek i wanna w pokoju naprawdę duże wow!
Polecamy gorąco szczególnie parom, które chcą odpocząć od codzienności.
Bardzo dziękujemy za gościnę, wrócimy na pewno 🙂

Edyta i Marek
5,0 rating
7 grudnia 2019

Ciche i spokojne miejsce, idealne na wypoczynek we dwoje bez telewizora i zasięgu.
Gorąco polecamy

Maja i Dominik
5,0 rating
25 listopada 2019

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, wypoczęliśmy, zrelaksowaliśmy się.
Żal było wracać do szarej rzeczywistości
Jacuzzi bardzo proste w obsłudze, relaks maksymalny

Agnieszka i Michał
5,0 rating
5 listopada 2019

Dziękujemy za cudowny pobyt w obiekcie.
Cisza, spokój i otaczająca przyroda wpłynęły pozytywnie na nasz odpoczynek.
Plus za pomysł, kreatywność, dyskrecję i prywatność.
Strefa relaksu godna polecenia.

Ewa i Paweł
5,0 rating
17 października 2019

Filmy o odległych Galaktykach w basenie ze znajomymi i barek po środku Woow !! tego nie da się opisać !

Grażyna
5,0 rating
10 października 2019

Filmy o odległych Galaktykach w basenie ze znajomymi i barek po środku Woow !! tego nie da się opisać !

Grażyna
5,0 rating
30 września 2019

Prysznic w pełnym słońcu i w nocy przy blasku księżyca – czułem się jak w Niebie !

Bartek
5,0 rating
21 września 2019

Czysto i pachnąco a cisza i Natura na każdym kroku. Brak TV i WiFi to Mega rzecz! Wioleta i Olek.

Wioleta i Olek
5,0 rating
9 września 2019

Bardzo spokojne i przytulne otoczenie.Jacuzzi w pokoju,super sprawa,pełny relaks!!!Coś nie spotykanego,jacuzzi na zewnątrz,szczególnie w lecie i nocą,niebo z gwiazdami,widok na Biskupią Kopę.REWELACJA!!!!!!! Właściciele przesympatyczni.Polecamy. Krystyna i Jurek.

Krystyna Antas
5,0 rating
7 września 2019

Urokliwe miejsce, w którym zatrzymuje się czas. Fantastyczne przestrzenie wyposażone m.in. w antyczne pianino o wyjątkowym brzmieniu, umożliwiają twórczy rozwój i realizację pasji muzycznych i tworzą wyjątkowy klimat sprzyjający rozmowom do rana, przy dźwiękach świerszczy, pod rozgwieżdżonym niebem… no i te jacuzzi oraz sauna… Podsumowując najlepiej na świecie! :)) 10/10
Ann z Saint-Tropez Francja

Ann apartament Orion w Jar400 Holiday Sky Park
5,0 rating
6 września 2019

Amazing place to relax all surrounded by the beauty of nature. Obviously Jacuzzi pools under the blue sky with birds humming are definitely a plus, on top of it, the hot rainforest shower in the nature for your own self is an exclusive treat.
A must visit home for those who loves the nature and the peaceful mind.
Yuna from South Korea

Yuna Studio Kapella in Jar400 Holiday Sky Park
5,0 rating
18 sierpnia 2019

3 dni to zdecydowanie za krótko na pewno tam jeszcze wrócimy 🙂

Piotrek
5,0 rating
14 sierpnia 2019

I was looking for a place to stay with my friends. I had a choice of many reputable places in the Sudety mountains, but I am glad I chose Jacuzzi under the stars. I was worried about being cold after leaving the warm water, but everything is thought out and the warm changing areas guarantee comfort from the beginning to the end. They thought of everything, including bathrobes and even special hats. Thank you and I will recommend this place to my friends. Ahatha & Mark UK

Agatha & Mark Andromeda in Jar400 Holiday Sky Park 2020
5,0 rating
12 sierpnia 2019

The relaxing sound or running hot water and comfortable seats in the jacuzzi make you feel weightless (and indeed, you weigh almost nothing!). Add to that good beer, a group of friends, and you get a top-class experience! I’ll definitely be back next year! Tom M. Italy

Tomasz – Tom M. Kasjopea in Jar400 Holiday Sky Park
5,0 rating
26 lipca 2019

Po 2 latach ponownie jesteśmy w Andromedzie – odświeżona, jasna i pachnąca. Część kąpielowa z Jacuzzi okrągłą – super !!! Sesja pod gwiazdami o 24:00 bajka! Wracamy jesienią. Nati & Maciek

Natalia i Maciek
5,0 rating
24 maja 2019

Strefa z zewnętrznym jacuzzi to coś pięknego, szczególnie nocą

Mariusz, Apartament Andromeda
5,0 rating
12 maja 2019

Jacuzzi w pokoju jest świetne, wielkość idealna dla 2 osób.
Strefa Swim – bajak. latem to będzie szał.
Dziękujemy

Ania i Sebastian, Studio Kapella
5,0 rating
29 kwietnia 2019

Pełne słońce,
temperatura na plaży w Butikowej strefie +30 st.C!
Basen w którym płyniesz i płyniesz !! Wow !
Zdecydowanie polecamy i wracamy TUTAJ !

Marek i Wioleta, Apartament Kasjopea
5,0 rating
12 kwietnia 2019

Bardzo spokojne i dyskretne miejsce, gdzie można zapomnieć o zgiełku.
Kąpiele w jacuzzi zapewniają pełen relaks, urządzenia są bardzo wygodne i komfortowe.
Obsługa miła i pomocna.

Klaudia i Maciej, Studio Kapella
5,0 rating
25 marca 2019

Cudowne miejsce jeżeli ktoś chce się totalnie zrelaksować i odpocząć od codzienności, szczerze polecamy!
Jacuzzi w nocy, pod gołym niebem – bajka…
Brak telewizora – rewelacja!!

Karolina i Łukasz z Apartamentu Orion
5,0 rating
18 marca 2019

Drugi raz w tym samym miejscu, lecz w innym Apartamencie. Nie zawiedliśmy się!!!
Na szczególną pochwałę zasługuje brak „rozpraszaczy” (TV i inne) i prywatność.
Jest genialnie !

Paweł i Kasia, Apartament Luna
5,0 rating
6 marca 2019

Wraz z żoną spędziliśmy tu trzy wspaniałe dni.
Na szczególną pochwałę zasługuje jacuzzi i kominek w Apartamencie oraz sesja w zewnętrznej strefie z sauną fińską i jacuzzi!
Urządzenia Jacuzzi sprawne, zadbane, a przede wszystkim bardzo czyste.
Na pewno tu wrócimy.

Magda i Michał, Apartament Andromeda
5,0 rating
27 lutego 2019

Pobyt tutaj to raj dla duszy i ciała. Mogliśmy zapomnieć o codzienności.
Jacuzzi jest super. Aż nie chce się wracać do domu, kąpiele sprawiły, że zawitały do nas endorfiny szczęścia.
Uczucie rozluźnionych mięśni… cudowne.
Polecamy i pozdrawiamy, napewno tu wrócimy 🙂

Marta i Mateusz, Apartament Kasjopea
5,0 rating
19 lutego 2019

Miejsce fenomenalne!
Uroczo, cisza, spokój, relaks i nastrój.
Jacuzzi pod Gwiazdami – Mega!!!

Hania i Mariusz, Apartament Orion
5,0 rating
10 lutego 2019

Polecamy gorąco ! Warto skorzystać ze strefy pod gwiazdami, szczególnie zimą kiedy dookoła śnieg i minusowa temperatura.
Właściciele życzliwi i troskliwi by pobyt Gości był jak najbardziej udany.
Jacuzzi z którego korzystaliśmy jest duże i łatwe w obsłudze, z podświetleniem i regulacją temperatury.
Utrzymane w bardzo dobrym stanie. Zarówno to w Apartamencie jak i w zewnętrznej strefie.
Kąpiel była prawdziwą przyjemnością. Polecamy!

Basia i Amadeusz, Studio Kapella
5,0 rating
20 stycznia 2019

Spokojne, intymne miejsce, które pozwala na „reset”.
Profesjonalni właściciele, czuć ich obecność (wszystko jest zawsze perfekcyjnie przygotowane) ale nie narzucają się – są niewidoczni.
Jak dobre duszki 🙂

Kasia i Marcin, Apartament Kasjopea
5,0 rating
16 stycznia 2019

Poezja

Studio Kapella, Ewa i Jarek
5,0 rating
12 stycznia 2019

Prawdziwy raj an Ziemi!

Angelika i Bartosz, Studio Kapella
5,0 rating
11 stycznia 2019

Świetne miejsce na relaks. Przemiła obsługa.
Można się odciąć od codzienności i po prostu zregenerować i naładować baterie.
Przytulne pokoje wyposażone w jacuzzi – luksus!

Piotr
5,0 rating
6 stycznia 2019

Cudowne miejsce na aktywny wypoczynek jak i słodkie leniuchowanie 🙂

Jolanta, Apartament Kasjopea
5,0 rating
1 stycznia 2019

Wspaniała atmosfera, którą zawdzięczamy niesamowitemu wystrojowi oraz profesjonalnej obsłudze.

Sylwia, Apartament Kaskopea
5,0 rating
18 grudnia 2018

W krótkim czasie można się zrelaksować i nabrać sił.
Bardzo pomysłowe zagospodarowanie obiektu.
Możemy polecić wszystkim zmęczonym praca i obowiązkami.

Monika i Mateusz z Apartamentu Orion
5,0 rating
5 grudnia 2018

Przepiękne i spokojne miejsce. Można tu oczyścić umysł.
Szczególnie polecane dla osób, które lubią spacerować i być blisko natury.
Niesamowita cisza. Polecam to miejsce do wypoczynku.
Na szczególną pochwałę zasługuje możliwość korzystania z Jacuzzi zewnętrznego jesienią i zimą!

Magdalena z Apartamentu Andromeda
4,0 rating
30 listopada 2018

Bardzo ciche i spokojne miejsce, idealne do wypoczynku.
Przemiła obsługa i czysty, schludny Apartament.

Mateusz z Apartamentu Luna
5,0 rating
20 listopada 2018

Polecam, miejsce urokliwe, dla ceniących spokój i ciszę.
Wysoki standard wykończenia.
Obsługa miła i rzetelna.

Dorota z Apartamentu Orion
5,0 rating
19 listopada 2018

To nasz 4 pobyt u Was. Tylko tu potrafimy wypocząć i cieszyć się sobą nawzajem

Apartament Orion, Asia i Jarek
5,0 rating
5 listopada 2018

Wracamy do tego magicznego już 3 raz, za każdym razem lubiąc je coraz bardziej.
Polecamy każdemu strefę z sauną i jacuzzi – korzystaliśmy już w letnią noc i chłodny jesienny poranek
Niebawem poznamy uroki saunowania i kąpieli zimą – już nie możemy się doczekac!!

Arek, Apartament Orion i Sesja pod Gwiazdami
5,0 rating
22 października 2018

Cudowne oderwanie od rzeczywistości w otoczeniu pięknych gór, ciszy i spokoju.

Przemek i Karolina z Wrocławia , Apartament Luna
5,0 rating
7 października 2018

Jesteśmy tu trzeci raz. Obiekt gorąco polecamy.
Jacuzzi Pod Gwiazdami – rewelacja!

Jolanta i Leszek
5,0 rating
17 września 2018

Byliśmy tu cztery razy. Do odwiedzenia został nam jeszcze Apartament Orion.
Każdy z Apartamentów ma swój niepowtarzalny urok, klimat, wystrój …. i spokój na wagę złota.
Sesją w Jacuzzi pod gwiazdami i sauną oczarowała nas, rewelacja
Polecamy!

Monika i Darek, Apartament Kasjopea
5,0 rating
11 września 2018

Cudowne miejsce, które z czystym sumieniem możemy polecić każdej parze pragnącej spędzić romantyczne i niezapomniane wspólne chwile.

Przemek, Luna
5,0 rating
4 września 2018

Wspaniałe miejsce, w obrębie którego dzieje się prawdziwa magia 🙂
Raj dla zakochanych i tych, którzy szukają ciszy, spokoju i odskoczni od zabieganej codzienności.

Patryk, Studio Kapella
5,0 rating
1 września 2018

Pokoj z jacuzzi i kominkiem super. Serdecznie polecamy na romantyczne chwile we dwoje. Do tego piekne widok i przemili wlascieciele. Kawalek nieba na ziemi. Beata i Ladislav

Studio Kapella
5,0 rating
17 sierpnia 2018

Jeśli szukasz ciszy i spokoju aby oderwać się od codziennej pogoni w mieście to jest miejsce dla Ciebie.
Na szczególną pochwałę zasługuje piękna opcja sauny i jacuzzi Pod Gwiazdami.
Prócz tego cisza, spokój i piękne widoki.

Łukasz, Studio Kapella
5,0 rating
30 lipca 2018

Być tu i nie skorzystać z strefy pod Gwiazdami to tak jak nie być wcale.
Nieziemskie wrażenie zrobiło całkowite zaćmienie Księżyca obserwowane z Jacuzzi.
Przeżycie nie do opisania.

Sara i Piotr z Wrocławia, Apartament Orion
5,0 rating
24 lipca 2018

Basen Swim wave w Jarnołtówku to doskonała zabawa z antyfalą.
A w razie zmęczenia – hydromasaż dający namiastkę jacuzzi!
To wszystko w połączeniu z pięknym słońcem i cudownym widokiem tworzy bajkową całość!

Dominika i Bartosz, Warszawa 24.07.2018
5,0 rating
17 lipca 2018

Spędzając weekend w Andromedzie, mimo wieku emerytalnego poczuliśmy się znowu młodzi i pełni energii!
Polecamy wszystkim.

Anka i Andrzej, Andromeda
5,0 rating
9 lipca 2018

Nie szukajcie wskazówek w opiniach innych osób, przyjedzcie i oceńcie sami.
Polecam !

Konrad z Wrocławia, Apartament Luna
5,0 rating
5 lipca 2018

Niesamowite miejsce, znalezione z trasy, gospodarz Pan Piotr unikatowa postać, jego opowieściom nie ma końca, znawca pierwszych terapii domowych serwujący seanse pod gwiazdami w oryginalnym amerykańskim Jacuzzi, a od stycznia w oryginalnej fińskiej saunie. Wszystko tylko do naszej dyspozycji. Apartamentom a jest ich 5, nadano nazwy gwiazdozbiorów, między innymi : Orion, Luna czy Kasjopea itp. Każdy z apartamentów posiada własne na wyłączność Jacuzzi oraz piękny kominek, wszystko to w otoczeniu gór, stada krów, pięknych łąk i malowniczych widoków, pod wspaniałą plejadą gwiazd podczas kąpieli relaksacyjnych. W ostatnim dniu pobytu zamiast pakować się w pośpiechu, zaproszono nas osobiście do kąpieli na dworze w ogromnym Jacuzzi w którym można zmagać się z własnymi umiejętnościami oraz kondycją płynąc w miejscu a pokonując dystans. Dla osób nie pływających to znakomita forma gimnastyki z przyrządami czy masaż relaksacyjny. Kochani to magiczne miejsce, wspaniały człowiek, wyjątkowa obsługa i fantastyczny komfort oraz relaks. Niebawem wracamy😘🤗

Ewa i Piotr z Opola
5,0 rating
26 czerwca 2018

Nie oceniajcie z zewnątrz. Wnętrze to mega niespodzianka!
Niesamowity spokój i doznania.
To miejsce w pełni oddaje To co chce Nam przekazać!

Tomasz, Apartament Orion
5,0 rating
5 czerwca 2018

Kąpiel w Jacuzzi pod gołym niebem…
Sauna z piecem na drewno…
Miliony gwiazd na niebie i wszystko na wyłączność – czy można trafić lepiej?
Polecamy serdecznie! … i już myślimy o kolejnym pobycie 🙂

Michalina
5,0 rating
10 maja 2018

Mile spędzony czas, jacuzzi w apartamencie i na świeżym powietrzu – super pomysł
Ps. Oświadczyny w jacuzzi pod gołym niebem zaparły dech… 🙂

Ania i Sebastian, Kasjopea
5,0 rating
24 kwietnia 2018

Wspaniały klimat i atmosfera. Wnętrze apartamentu oraz wyposażenie pozwala na głęboki relaks.
Wokół panuje spokój , cisza i górska sielanka, która sprawia, że człowiek nie chce wracać. Ma się wrażenie, że tu czas się zatrzymał.
Dodatkowym plusem, który umila pobyt jest wspaniała obsługa – zawsze życzliwa.
Gorąco polecamy, szczególnie na wypady „dla dwojga” – czas tylko dla siebie w tak wspaniałych warunkach,m które na długo pozostaną w pamięci.
Na pewno tu wrócimy. Polecamy !

Gwidon, Apartament Luna
5,0 rating
17 kwietnia 2018

Jacuzzi i kominek wprowadzają niesamowity klimat, życzliwi właściciele i piękne miejsce.
Idealne zaręczyny o północy w Jacuzzi pod Gwiazdami – GORĄCO POLECAMY. Monika i Arek z Kęt

Studio Kapella i Strefa Jacuzzi pod Gwiazdami z sauną
5,0 rating
4 kwietnia 2018

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu.
Właściciele obiektu bardzo ciepli i uśmiechnięci.
Pełna swoboda i prywatność. Polecamy z czystym sumieniem

Marzena, Apartamentu Orion
5,0 rating
27 marca 2018

Polecamy Apartament Orion ze względu na spokojna i malowniczą okolicę oraz przytulnie urządzone wnętrze.
Duże wrażenie robi kominek i i jacuzzi wewnątrz pokoju..

Daria z Apartamentu Orion
5,0 rating
5 marca 2018

Drugi pobyt równie udany 🙂 Cisza, spokój i bardzo romantyczna atmosfera.
Tego nam najbardziej potrzeba. Wyjeżdżamy jeszcze bardziej w sobie zakochani.
Na pewno jeszcze wrócimy 🙂

Asia i Jarek, Kasjopea
5,0 rating
24 lutego 2018

Aby uwierzyć…. TRZEBA SAMEMU PRZYJECHAĆ I ZOBACZYĆ – widoki i atmosfera nie do opisania

Michał, Andromeda
5,0 rating
18 lutego 2018

Cisza, spokój, prywatność, dyskrecja!!!!
Gorąco polecamy.
Spędziliśmy pare nocy, ale już mamy zaplanowany kolejną wizyte. Jeżeli ktoś się zastanawia, czy warto – po prostu zróbcie sobie przyjemność, nie zastanawiajcie się, jedzcie!!!!!

Oleg&Irena
5,0 rating
29 stycznia 2018

Cisza, spokój, ciepła woda w jacuzzi i niebo usłane gwiazdami – to wszystko PRAWDA.
Gorąco polecamy 🙂 pełen relaksik 🙂

Marcin i Kasia, Luna
5,0 rating
28 grudnia 2017

Poza pięknym wystrojem wnętrz, lokalizacją oraz godną polecenia sesją w strefie jacuzzi pod gwiazdami urzekło nas podejście obsługi, która nawet w sytuacji kryzysowej miała na celu nasz komfort i dobrą zabawę. Polecamy wszystkim.

Ania i Łukasz, Orion
5,0 rating
12 grudnia 2017

Spędziliśmy Cudowny Weekend u Państwa.
Niezapomniane chwile dajecie w pakiecie wiec jesteśmy Szczęściarzami ze mogliśmy się u Was gościć.
Dziękujemy za Wszystko. Było Fantastycznie. Do Zobaczenia.

Karol z Kielc
5,0 rating
4 grudnia 2017

Byliśmy z mężem w przedostatni weekend listopada.Obiekt godny polecenia .Jak ktoś wcześniej już napisał raj na ziemi i to prawda.JACUZZI SUPER..Czułam się jak ŻONA Hollywood. Pani Natalia bardzo miła osoba, a starsza Pani którą poznaliśmy przemiła. Apartament luna w którym byliśmy super.Mamy nadzieję ze niedługo tam wrócimy.

Jola Leszek
5,0 rating
28 listopada 2017

Jeśli można poczuć się jak w raju
to zdecydowanie do niego trafiliśmy…
Ps. Przemiła obsługa i Jacuzzi w pokojach – super!

Marek z Oriona
5,0 rating
22 listopada 2017

Obiekt godny polecenia, wszystko zgodne z opisem, obsługa bardzo miła

Mirek, Apartament Andromeda
5,0 rating
20 listopada 2017

Jesteśmy bardzo zadowoleni, miło spędziliśmy weekend.
Idealne miejsce dla zakochanych 🙂

Daniel i Kamila z Apartamentu Orion
5,0 rating
14 listopada 2017

Idealne miejsce zarówno dla leniwego jak i aktywnego wypoczynku, można na chwilę oderwać się od codzienności. Polecam!

Wojciech , Apartament Kasjopea
5,0 rating
6 listopada 2017

Wpadliśmy odpocząć na weekend po weselnych zmaganiach. To co zastaliśmy i jak bardzo odpoczęliśmy przerosło nasze oczekiwania – szczerze wszystkim polecam.

Przemek, Studio Kapella
5,0 rating
2 listopada 2017

Wyjątkowe miejsce, idealne do zorganizowania i świętowania zaręczyn 🙂

Apartament Kasjopea, Piotr i Weronika
5,0 rating
16 października 2017

Piękne miejsce, mili ludzie i komfortowy Apartament.
Piękna sprawa – wanna Jacuzzi w pokoju.

Apartament Orion, Marek i Sylwia
5,0 rating
11 października 2017

W tym miejscu każdy naładuje swoje baterie, cisza, spokój, RELAKS.
Tych rzeczy szukałem i tu je znalazłem.
Na pewno wrócę!

Kasjopea i Strefa Jacuzzi pod Gwiazda Piotr
5,0 rating
15 sierpnia 2017

Kąpiel pod gwiazdami , po północy z księżycem – jedynym świadkiem to wyjątkowa frajda !
Pierwszy raz korzystałam z OGRODOWEJ kabiny prysznicowej …… i to jest dla mnie super Wow !
Wracamy tutaj jesienią ! W i A z Wielkopolski

Strefa Jacuzzi pod Gwiazdami i Andromeda, Wioleta i Adam
5,0 rating
1 sierpnia 2017

Bardzo klimatyczne miejsce. Idealne na romantyczny pobyt.
Gorąco polecamy i jeszcze tu wrócimy!!!

Ola i Łukasz, Apartament Orion
5,0 rating
27 lipca 2017

Niepowtarzalne miejsce.
Raj na ziemi! Spędziłam najlepsze urodziny w najpiękniejszym miejscu z najważniejszą dla mnie osobą.
Dziękujemy za wszystko.

Studio Kapella, Michał i Paulina z Poznania
5,0 rating
14 lipca 2017

Miejsce godne polecenia! Cisza i spokój – każdy tego potrzebuje.
Obsługa również bardzo miła, a apartamenty bardzo czyste.

Dawid i Marlena, Studio Kapella
5,0 rating
11 lipca 2017

Tak pozytywny odbiór to chyba tylko tutaj! Dziękujemy serdecznie. Początek lipca 2017 w Polsce chłodny albo nawet zimny! … a tutaj !!!
Szok! ciepła woda w Jacuzzi, kominek w salonie i wygodne leżaki z kocykiem na tarasie.
Na dokładkę, brak WiFi i TV – super!
Szczerze polecamy – Kasjopea

Anna i Paweł z Warszawy, Apartament Kasjopea
5,0 rating
28 czerwca 2017

KASJOPEA REWELACJA !!!
Wspaniałe miejsc w pełnej symbiozie z natura. Luksus wpleciony w surowy, malowniczy i magiczny pejzaż. Niezapomniane wrażenia i wspomnienia.
Kąpiel w blasku płomieni kominka i szumu wody w wygodnym i ciepłym jucuzzi jest ekscytującym przeżyciem.
Gospodarz przemiły i życzliwy.
Miejsce polecamy i niewątpliwie powrócimy do niego wkrótce.
Przeszczęśliwi mieszkańcy Kasjopeji Piotr i Ola.

Piotr i Ola
5,0 rating
4 maja 2017

Dla wszystkich szukających totalnego relaksu, ciszy, pięknych widoków, intymnej atmosfery, błogiego lenistwa okraszonych fantastyczną obsługą z uśmiechem na twarzy – miejsce obowiązkowe. To były cudowne chwile.
Andromeda „obudziła” w nas ogień.

Beata, Jarek i pan Dorian (piesek :))
5,0 rating
11 kwietnia 2017

Pobyt w obiekcie uważamy za bardzo udany. Polecamy to miejsce wszystkim odwiedzającym Jarnołtówek

Asia i Wojtek, Studio Kapella
5,0 rating
2 kwietnia 2017

Jedno zdanie to za mało, po prostu przyjdź i przekonaj się sam ?

Kasjopea
5,0 rating
1 marca 2017

Byliśmy w apartamencie Lunia i Andromeda, bardzo ładne i duże.
Kapella – małe, przytulne, cieplutkie gniazdko.
Mini kominek, mini plaża, ogień i woda – żywioły które nas połączyły na długo : ) !!
Dziękujemy i powrócimy do Kapelli !

Studio Kapella Piotrek i Grażyna
5,0 rating
17 lutego 2017

Niepozorne z zewnątrz, a wewnątrz przytulny pokój z kominkiem i Jacuzzi tylko dla nas. Totalny reset !
Można było kompletnie zapomnieć o naszej bieganinie. Nie chcemy stąd wyjeżdzać !
Powrót za kilka tygodni – bankowy!
Kiełbaski na śniadanie super! Wszystko pięknie i spokojnie 🙂

Ada i Jacek, Apartament Kasjopea
5,0 rating
10 stycznia 2017

Nie da się tego opisać słowami, trzeba to przeżyć na własnej skórze, było WSPANIALE 🙂

Danusia i Adam, Studio Kapella
5,0 rating
19 grudnia 2016

Super klimat, miła obsługa, jesteśmy bardzo zadowoleni

Maja i Jurek
5,0 rating
9 grudnia 2016

Cudne chwile błogiego relaksu na najwyższym poziomie.
Pomocna i przemiła obsługa obiektu.
Na pewno tu wrócimy. Pozdrawiamy

Magdalena i Michał, Apartament Orion
5,0 rating
4 grudnia 2016

Dziękujemy, urok tego miejsca uratował nasze szczęście

Sławomir Studio Luna
5,0 rating
22 października 2016

Kompletne zaskoczenie !
Co można zrobić ze starej stodoły !
Ogromna przestrzeń nad głową, duże lustro na ścianie, kominek po środku
i basen Jacuzzi tylko dla nas …. i to o każdej porze dnia i nocy ciepła woda !
35 st.C ! Super ! Wrócimy na 120 % ! AA

Aldona i Adam, Apartament Kasjopea
5,0 rating
18 października 2016

Pierwsze wrażenie mega pozytywne, komfort i klimat bajeczny, spokój, cisza i piękne widoki.
Gospodarze tego miejsca bardzo mili i sympatyczni .
Temu miejscu towarzyszy swoisty klimat, można tu naprawdę poczuć poczuć się komfortowo i na luzie.
Polecamy to bajeczne miejsce …

Justyna i Piotrek, Studio Luna
5,0 rating
17 października 2016

Pięknie urządzony Apartament ORION z dala od cywilizacji, na poddaszu wraz z Jacuzzi oraz kominkiem, dekoracjami i widokiem gwieździstego nieba to niezapomniany, romantyczny pobyt we dwoje. Gorąco polecamy, Sylwia i Szymon

Sylwia i Szymon, Apartament Orion
5,0 rating
6 października 2016

Miło, przyjemnie, sielsko, anielsko 🙂
Polecamy Kasia i Krzysiek

Kasia i Krzysiek, Studio Luna
5,0 rating
1 października 2016

Dziękujemy za wspaniałą gościnę.
Polecimy bez wyjątku wszystkim znajomym i na pewno wrócimy jak najszybciej się da 🙂

Magda i Iwona z Wrocławia, Apartament Andromeda
5,0 rating
28 września 2016

Idealne miejsce do wypoczynku. Pełna regeneracja sił psychicznych i fizycznych.
Na pewno tu powrócimy.

Karolina, Apartament Orion
5,0 rating
28 września 2016

Jest cudnie, ogród pachnie równie,
troszkę tu jak w gaju, a czujemy się jak w raju !
Jarnołtówek pięknym miejscem jest
jar400 jest the best ! 🙂

Magda i Iwona z Wrocławia, Apartament Andromeda
5,0 rating
15 sierpnia 2016

Jeżeli potrzebujesz spokoju, ciszy, odpoczynku i mega wielkiego relaksu jest to idealne miejsce dla dwojga, byłam, sprawdziłam, polecam.

Ewelina - Wrocław (Studio Luna)
5,0 rating
15 sierpnia 2016

Odpoczynek, spokój… poczuliśmy się jak w bajce … wrócimy.

Paulina i Szymon (Apartament Orion)
5,0 rating
13 sierpnia 2016

Przepiękne widoki, cisza, spokój i BARDZO sympatyczna atmosfera
Szlaki turystyczne na wyciągnięcie ręki, są dostosowane dla każdego
Idealne miejsce na wypoczynek
Bardzo polecam!

Kasia
5,0 rating
14 lipca 2016

Pokój z kominkiem i jacuzzi, w którym dostaliśmy zakwaterowanie był elegancki, z przepięknym widokiem. Jesteśmy niesamowicie zadowoleni nie tylko z wyboru miejsca, które pozwoliło wypocząć od hałasu miasta, ale także z niezwykle miłej a zarazem profesjonalnej obsługi. Serdecznie dziękujemy!

Gość
5,0 rating
14 lipca 2016

Fantastyczne miejsce! Cisza, spokój, z dala od tego miejskiego wyścigu i pędu za szczęściem… Tym czasem szczęście można znaleźć w Jar400 po prostu relaksując się w ekskluzywnych pokojach, które dostarczają kilku atrakcji takich jak np.: komfortowe sypialnie z bardzo wygodnymi łóżkami i komfortowe łazienki z fenomenalnymi wannami jacuzzi…
Każdy kto co lubi, ale ja odpalam kąpiel w wannach z hydromasażem, obok rozpalony kominek i dobra muzyka w tle… 🙂 To trzeba po prostu sprawdzić!

Piotr
5,0 rating
5 lipca 2016

Niesamowite miejsce i wspaniałe zakwaterowanie – apartament z jacuzzi i kominkiem w tak pięknej, zielonej i spokojnej okolicy to był dla nas strzał w dziesiątkę. Na pewno wrócimy za rok i dziękujemy za gościnę!

Natalia N.
5,0 rating
11 października 2015

…miejsce? można zapomnieć o całym świecie, cena nie gra roli, jeden z najlepszych weekendów w moim życiu. Chciałbym kiedyś tam wrócić, ale tylko z Tobą…
Pani z obsługi bardzo miła.

Marcin
5,0 rating
17 czerwca 2015

…. choć przez dobę czuliśmy się jak Carringhtonowie z Dynsatii.
Dziękujemy i do zobaczenie. Wojtek z żoną.

Wojtek
5,0 rating
25 stycznia 2015

……. super 🙂 było romantycznie z Moim przeznaczeniem. Loveeeeeeee , brak wi-fi idealnie !!!! świetna atmosfera a Pani starsza z obsługi cudowna 🙂 Pozdrawiamy !!!!!!!!!

Marta
5,0 rating
6 lipca 2014

Doskonałe miejsce na całkowite odizolowanie się od świata. Można rzeczywiście odpocząć i fizycznie i psychicznie od zgiełku codzienności.
Piękna okolica, warunki rewelacyjne no i oczywiście Jacuzzi – kwintesencja relaksu.
Gorąco polecam wszystkim, którzy jeszcze nie byli.

Paweł
5,0 rating
6 maja 2014

Idylliczna lokalizacja, świeże powietrze, idealne miejsce na wypady na wycieczki (także do Czech!), wędrówki i dużo miejsc z dobrym jedzeniem w pobliskich miejscowościach – doskonałe warunki do wypoczynku. Staram się powracać jak najczęściej!

Mateusz
5,0 rating
23 marca 2014

Serdecznie polecam to miejsce. Cisza i spokój, przepiękna okolica. Niesamowity relaks w oryginalnych wannach kąpielowych Jacuzzi!

Rafi
5,0 rating
10 marca 2014

…po raz pierwszy w życiu poczułam się (tak naprawdę) damą…

Monika Anders
5,0 rating
7 lutego 2014

Podróżnik Tony Halik odkrył‚ wiele interesujących miejsc naszego świata… i wielka szkoda, że nie odkrył‚ tego zakątka…
Mimo, że listopadowy – był‚ to dla nas niezwykle relaksujący weekend, Ładujący akumulatory do dalszej aktywnej pracy…

Wiola
4,0 rating
15 października 2013

Mówią, że można znaleźć się w siódmym niebie- tu jest ósme!
Mówią, że jest polska gościnność tu jest opawska – znaczy jeszcze większa
Mówią, że wanna służy do kąpieli – tu do absolutnego relaksu.
Dwa dni wystarczyły byśmy poczuły się jak w hoolywoodzkim filmie, z księżycem, górą i jacuzzi w roli głównej….

Marzena z Z.
5,0 rating
22 stycznia 2013

Dwa tygodnie temu trafiliśmy do raju…
… Doskonale rozumiem moją starszą córkę, która bardzo cierpi z powodu wyjazdu. Bardzo trudno się rozstać

Twoj S

Napisz opinie